Przepraszamy, ale dzisiaj linia nie jest czynna z powodów technicznych.
  • .

    2 dni temu kupił klient

  • .

    4 dni temu kupił klient

  • .

    5 dni temu kupił klient

  • .

    7 dni temu kupił klient

Ostatnio odwiedzane

  • .

    MS The Little Black Songbook: Pop And Rock

MS The Little Black Songbook: Pop And Rock

Śpiewnik | HN112075

Produkt jest chwilowo niedostępny

Wybierz podobne produkty:

  • MS 101 Hits For Ukulele (Blue Book)

    MS 101 Hits For Ukulele (Blue Book)

  • MS 101 Hits For Ukulele (The Red Book)

    MS 101 Hits For Ukulele (The Red Book)

  • MS La La Land: Ukulele

    MS La La Land: Ukulele

Opis w języku polskim aktualnie niedostępny. Możesz przeczytać opis w języku czeskim.
Knihy z edice The Little Black Book jsou zpěvníky, které obsahují text a akordové značky, a nejvíc je tak ocení kytaristé. Tento díl je věnován popovým a rockovým hitům.

Seznam skladeb:
(Take A Little) Piece Of My Heart [Franklin, Erma]
...Baby One More Time [Spears, Britney]
A New England [Maccoll, Kirsty]
All That She Wants [Ace Of Base]
Alone [Heart]
Angel [McLachlan, Sarah]
Beautiful [Aguilera, Christina]
Big Yellow Taxi [Mitchell, Joni]
Bitch [Brooks, Meredith]
Black Horse And The Cherry Tree [Tunstall, KT]
Black Velvet [Myles, Alannah]
Born To Try [Goodrem, Delta]
Can't Get You Out Of My Head [Minogue, Kylie]
Constant Craving [Lang, K.D.]
Crash [Primitives, The]
Crazy [Cline, Patsy]
Crucify [Amos, Tori]
Dead From The Waist Down [Catatonia]
Don't Know Why [Jones, Norah]
Don't Leave Home [Dido]
Don't Speak [No Doubt]
Downtown [Clark, Petula]
Dreams [Gabrielle]
Eternal Flame [Bangles, The]
Feel Good Time [Pink]
Gloria [Branigan, Laura]
Hanging On The Telephone [Blondie]
Hazy Shade Of Winter [Bangles, The]
Here Comes The Rain Again [Eurythmics]
Hey Now (Girls Just Want To Have Fun) [Lauper, Cyndi]
Hit Me With Your Best Shot [Benatar, Pat]
Holding Out For A Hero [Tyler, Bonnie]
I Say A Little Prayer [Franklin, Aretha]
I Should've Known [Mann, Aimee]
I Will Survive [Gaynor, Gloria]
If It Makes You Happy [Crow, Sheryl]
I'm Gonna Getcha Good! [Twain, Shania]
I'm Outta Love [Anastacia]
I'm With You [Lavigne, Avril]
Ironic [Morissette, Alanis]
Jolene [Parton, Dolly]
Killing Me Softly [Fugees]
Like A Prayer [Madonna]
Linger [Cranberries, The]
Lovefool [Cardigans, The]
Maps [Yeah Yeah Yeahs]
Missing [Everything But The Girl]
No Ordinary Love [Sade]
Nothing Compares 2 U [O'connor, Sinead]
Only Happy When It Rains [Garbage]
Perfect [Fairground Attraction]
Rhiannon [Fleetwood Mac]
Runaway [Corrs, The]
Rush Hour [Wiedlin, Jane]
S.O.S. [Abba]
Single Girl [Lush]
Smile [Allen, Lily]
Somebody To Love [Jefferson Airplane]
Son Of A Preacher Man [Springfield, Dusty]
Stop Your Sobbing [Pretenders, The]
The Closest Thing To Crazy [Melua, Katie]
The Letter [Harvey, PJ]
The Time Is Now [Moloko]
These Boots Are Made For Walking [Sinatra, Nancy]
Torn [Imbruglia, Natalie]
Toy Soldiers [Martika]
Waking Up [Elastica]
Walk On By [Warwick, Dionne]
Weak [Skunk Anansie]
What I Am [Brickell, Edie And The New Bohemians]
What's Up [4 Non Blondes]
Whenever, Wherever [Shakira]
You're So Vain [Simon, Carly]


  • Liczba stron: 192 str
  • Język: Angielski
  • Przydatne do: Gitara/śpiew
Zwracam uwagę na opis

Zaloguj się i napisz recenzję. Pomożesz innym dokonać wyboru.

Inteligentna nawigacja

Proszę czekać